Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Florian Nicolae s-a întors la PSD ca să facă muncă voluntară!?

Florian Nicolae s-a întors la PSD ca să facă muncă voluntară!?

3
Florian Nicolae s-a întors la PSD ca să facă muncă voluntară!?


floricel-1-bun floricel-2-bunfloricel-3-bunCeea ce cotidianul nostru anticipa, nu cu mult timp în urmă, iată că s-a întâmplat.  În cadrul conferinței de presă a PSD Giurgiu de joi, 6 octombrie,  președintele  social democraților giurgiuveni , senatorul Niculae Bădălău, a anunțat, în mod oficial, revenirea deputatului Nicolae Florian în rândul partidului. Altfel spus : Unde am scuipat odată , acum lingem! 

Nicolae Bădălău s-a simțit dator să scape de ridicolul situației spunând: În urma discuțiilor purtate cu Florian Nicolae, acesta  mi-a mărturisit că visul lui a fost să candideze la Primărie, ceea ce a și făcut, fără a spune însă ceva urât despre PSD sau despre colegii de aici. Astăzi, acesta a revenit de unde a plecat și a semnat adeziunea la noi, urmând să facă parte din echipa de campanie electorală.

Iată pe cine doreați să alegeți dragi giurgiuveni, în postul de primar al orașului. Pe ilustrisimul Florian Nicolae!  Un politician care schimbă partidele ca pe ciorapi, pentru care doctrinele nu contează, pentru că de fapt nici nu le cunoaște…Cu siguranță că nu le-a parcurs niciodată. Nu a avut curiozitatea. Când ai bani și relații, ce altceva îți mai trebuie?

Fostul liberal, ex-președinte al organizației municipale a PNL Giurgiu, Florian Nicolae  dovedește  că i se rupe de bunul simț, de etică, de morală  și mai ales  de  ce vor crede giurgiuvenii.  Mai importantă pentru el este  funcția de partid  pe care o folosește de fecare dată ca pe un ascensor.  Liderul Nicolae Bădălău a confirmat această apreciere aa noastră, în aceeași conferință de presă, spunând:

Floricel este un om valoros, un om apreciat de giurgiuveni și sunt convins că va deține o funcție importantă în administrația județeană!

De ce oare  este liderul PSD atât de convins ? Asta   în ciuda faptului că  de 8 ani Florian Nicolae  nu face altceva decât să  demonstreze că toate încercările sale de a  fi lider în administrație au eșuat lamentabil și că afacerile societăților pe care le-a condus aveau picioare de lut,  bazate fiind doar  pe influențe politice!?  

Întrebat de jurnaliștii prezenți dacă proaspătul revenit în rândurile social-democraților se regăsește pe lista candidaților pentru alegerile parlamentare, liderul PSD Giurgiu a răspuns : Florian Nicolae nu își dorește, pentru că nu este un oportunist care urmărește o funcție, ci își dorește doar să ajute partidul. Bă ești prost? Bă ești nebun? Ce ooom, dom’le, ce suuuflet, ce caracter!

Adică să înțelegem că Florian Nicolae a venit cu numai o lună jumătate înainte de alegerile parlamentare să  facă muncă voluntară?  Sunt voci care îl contrazic pe liderul PSD, susținând că Floricel are alte planuri ,  în cazul în care PSD-ul va reveni la Guvernare. Cică DNA-ul știe mai bine de ce! 

Oare dacă ar fi fost întrebat de ce a părăsit tabăra liberalilor,  ce-ar fi răspuns Florian Nicolae? Probabil la fel ca atunci când a părăsit-o pe cea a  PSD-ului în favoarea PNL ( doar cu un an în urmă!): ” – Pentru că nu mă mai regăseam în el, tovarăși…!”

Dacă am respecta ciclicitatea evenimentelor ,  ne-am aștepta ca în doar  câteva săptămâni  Nicolae Bădălău să  anunțe  revenirea în familia social democratilor giurgiuveni  și a lui  Dumitru Beianu! Dar și mai inedit este faptul că Florian Nicolae, fostul contracandidat la primărie, al primarului Nicolae Barbu,  a devenit acum colegul său de partid…

E ”răvășitul” oilor la PSD, sau a înnebunit lupu’?! 

 

3 COMENTARII

  1. Ce încredere să avem noi giurgiuvenii în Bădălău şi să-l mai alegem senator, dacă nu-i constant nici în ce zice, nici în ce face? Mai deunăzi, zicea că nu-l mai primeşte pe Floricel în PSD, că e un traseist, că l-a părăsit pentru PNL. Câţi bani a primit Bădălău de la Floricel ca să-i dea o funcţie, deoarece în cercurile apropiate lui cere bani pentru funcţii!!! Floricica e un PENAL, ca şi Bădălău, care a fost chemat pe la DNA şi dacă va ieşi senator, nu se ştie pentru cât timp îl va avea Giurgiul senator, deoarece a făcut multe învârteli, matrapazlâcuri. E un ţăran parvenit!!! Floricica nu e NICIUN CÂŞTIG pentru PSD, ci doar un balast avid de funcţii şi bani, care cât a fost deputat i-a cam obligat pe giurgiuveni să-i cumpere camerele de filmat. NU A FĂCUT NIMIC BUN pentru giurgiuveni. Peste tot în Giurgiu vezi serviciile de securitate ale lui Floricel, unele pe bani publici, din taxele şi impozitele noastre, ale giurgiuvenilor.

  2. Cat timp giurgiuvenii vor mai accepta ca aceste hoituri politice sa existe Giurgiu va ramane un oras de mizerie. Ne-am saturat de parvenitul asta de Floricel, un prost care nu este in stare sa lege trei fraze, dar care prin o sumedenie de ilegalitati a pus stapanire pe acest oras impreuna cu Iliescu si alti penali.De unde ar avea o mediocritate ca el, ditamai patrimoniu, o casa imensa, terenuri fara numar si multe altele. Personal am sa scriu in fiecare zi la DNA, ANI pentru a verifica fiecare leu si fiecare miscare pe care o va face. Cum castiga o licitatie, cum sesizez institutiile sa vina in control.Ne-am saturat de gunoaiele astea care ne umilesc transformand acest oras intr-o pubela, in timp ce copii nostri sunt nevoiti sa plece in alte orase pentru a avea un loc de munca. Nu ii mai lasati sa ne transforme in sclavi. La puscarie cu toti nenorociti acestui oras

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °