Polițiștii de frontieră giurgiuveni i-au sprijinit pe colegii lor din Capitală în depistarea unui furt de autoturism…

0
237

furturiLa data de 6 octombrie , polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, au depistat un autoturism reclamat ca fiind furat  la data de 5 octombrie ( 2016). În fapt, în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, în jurul prânzului, o femeie a sesizat prin intermediul sistemului 112 că i-a fost sustras autoturismul pe care îl avea parcat în fața locuinței.  

Polițiști din cadrul Serviciului Furturi Auto au demarat  imediat cercetările și au întreprins măsuri în vederea depistării autoturismului. În momentul de față se efectuează audieri, la sediul subunității de poliție, unde a fost condus un bărbat de 34 de ani, în vederea stabilirii situației de fapt și a măsurilor legale ce se impun, scrie AGERPRES.

Se face totodată precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Presa din Capitală scrie că maşina furată aparţinea mulatrei Laurette.

(Jurnal)