Fiul ultimului șef al Securității comuniste, deține terenuri în județul Giurgiu!

0
435

Tot mai multe VIP-uri și-au achiziționat de-a lungul timpului terenuri agricole în județul Giurgiu, o zonă considerată ca fiind dintre cele mai fertile din România ,  care a atras în ultimul deceniu, foarte mulți investitori agricoli de afară. Unul dintre cei ce a ales să  investească  în terenurile din județul Giurgiu este odrasla unui celebru nomenclaturist…

La Revoluția din decembrie 1989, generalul Iulian Vlad era șef al Departamentului Securitatii Staului, funcție pe care o ocupa din 1987. Pe 31 decembrie 1989, Vlad a fost arestat si condamnat la 25 ani de inchisoare, ca urmare a implicarii sale in represiunile care au avut loc la Timisoara si la Bucuresti, înaintea căderii regimului Ceaușescu. Nu a executat din sentință decât 4 ani, la închisoarea de la Jilava, fiind eliberat pe 31 decembrie 1993.  După  ce a  ieșit din detenție despre șesul securității nu s-a mai aflat nimic, însă  fiul său , Adrian VLAD  a devenit vizibil, ocupând, rând pe rând,   funcții importante încă din anul  2001.

În   2003,  a fost numit consilier superior la Corpul de Control al Primului Ministru, funcție pe care o ocupă și în prezent, după aproape 14 ani .

Fiul lui Iulian Vlad și-a depus recent declarația de avere. Din document reiese, surprinzător  că Adrian Vlad pe lângă cele  3 terenuri intravilane din București acesta mai dețini elte  două, agricole,  unul dintre ele fiind chiar în județul  Giurgiu.

Celălalt teren se află în Neamț. Adrian   mai scie că deține și 3 apartamente în Capitală având un venit anual de 52.496 de lei, adică încasează lunar 4.374 de lei.

 (Jurnal)