Într-un cadru de sărbătoare, sâmbătă, 29 iunie 2019, pe Stadionul comunal din localitatea Vărăști a avut loc ultimul eveniment al ediției de campionat fotbalistic ediția 2018-2019 în județul Giurgiu. Cu acest prilej, în fața celor peste 100 de spectatori prezenți în tribună, au avut loc ultimul meci oficial al sezonului – finala Cupei României, faza județeană,   – urmată de festivitatea de premiere propriu-zisă.
Pe stadionul din Vărăști s-au întâlnit echipele AS Mihai Bravu  (campioana en-titre ) și  ACS Singureni, echipe care și-au disputat trofeul Cupei României, etapa județeană, ediția 2019-2020. După ce a ratat barajul de promovare în Liga 3, AS Mihai Bravu s-a revanşat în faţa suporterilor, reuşind să câștige trofeul Cupa României faza pe județ, după ce a trecut de AFC Singureni cu 5-4 în urma executării penalty-urilor.

AS Mihai Bravu a reuşit  să îşi treacă în palmares încă un trofeu la nivelul judeţului Giurgiu. Echipa din comuna Mihai Bravu a câştigat ediţia din acest an a Cupei României, faza județeană, urmând a reprezenta județul Giurgiu în turul inaugural al întrecerii în sezonul 2019-2020. AS Mihai Bravu a câștigat în faţa celor de la AFC Singureni cu 5-4, după lovituri de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 1-1.

Trofeul a fost înmânat câştigătorilor de prof. Florentin Barbu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu. Ambele echipe au primit din partea AJF medalii, mingi și diplome.