Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Final de foc al Zilelor Municipiului Giurgiu – 2018 (FOTO/VIDEO)

Final de foc al Zilelor Municipiului Giurgiu – 2018 (FOTO/VIDEO)

0
Final de foc al Zilelor Municipiului Giurgiu – 2018 (FOTO/VIDEO)

După trei zile cu evenimente gustate de public, a venit și rândul ultimei seri a Zilelor Municipiului Giurgiu – 2018. Luni, 23 aprilie, de ziua Sf. Mare Mucenic Gheorghe, patron spiritual al orașului nostru, pe scena din fața Teatrului „Tudor Vianu” a venit rândul altor artiști să urce, pentru a deveni, timp de câteva zeci de minute, responsabili cu buna dispoziție a celor peste trei mii de giurgiuveni strânși pe platou.

Pe rând, Vali Crăciunescu & The Blue Sound, Simona Nae și Vunk au cântat și i-au încântat cu melodii mai noi sau mai vechi, pe cei prezenți.

Horele nu au întârziat să apară în mijlocul celor prezenți.

A urmat, apoi, o urare surpriza a lui Vali Crăciunescu pentru toți giurgiuvenii, fie că își sărbătoresc onomastica, fie că nu.

Focul de artificii a încheiat Zilele Municipiului Giurgiu, nu înainte însă ca, pe scena din Piața Unirii, să urce primarul municipiului, Nicolae Barbu, însoțit de un grup de copii și tineri care au numărat, de la 10 la 0, secundele până la aprinderea artificiilor.

Însă, înainte ca artificiile să lumineze cerul municipiului, primarul Barbu a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în buna organizare și desfășurare a evenimentului: directorului Centrului Cultural Local „Ion Vinea”, prof. Virgil Pețanca, angajaților din Direcțiile Primăriei și Consiliului Local, și, nu în ultimul rând, celor care au făcut posibile toate cele patru zile.

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
7.8 ° C
7.8 °
7.8 °
68 %
1.2kmh
100 %
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
18 °
lun
19 °
mar
16 °