Prezentatorul ”Kanal D”, Christian Sabbagh, prezent  alături de polițiștii giurgiuveni la zilele orașului !

0
2029

În cadrul manifestărilor dedicate zilelor Orașului Giurgiu, un moment extrem de atractiv l-a constituit , duminică, 22 aprilie, prezența îndrăgitului prezentator al postului ”Kanal D”, Christian Sabbagh și a micuței sale fetițe, Anais,  cei doi dorind să  participe la această important sărbătoare, alături de giurgiuveni și de  polițiști.

Vremea frumoasă, dar și demonstrațiile ce au implicat autoturismele de intervenție rapidă, câinele polițist, tehnica din dotare și nu numai au făcut ca la acțiunea desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, să participe giurgiuveni de toate vârstele care preț de câteva minute s-au oprit să admire și să aplaude demonstrațiile  pregătite de oamenii legii.

În consecință lângă turnul ceasornicului a fost amenajat un stand expozițional unde a fost prezentată tehnica folosită în activitatea de poliție.

Cei mai încântați au fost, evident, copiii. Aceștia au trecut pe la fiecare punct de atracție și au urmărit cu sufletul la gură exercițiile demonstrative și au luat parte la jocuri pe covorașul interactiv. Cei mai mulți nu au ezitat să își facă o fotografie.

Prezenți în număr mare la manifestare, copiilor, le-au fost prezentate autospecialele folosite la intervenții de polițiști, câinele de urmă ATOS și  armamentul folosit de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Polițiștii au oferit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor, în timp ce  iar copiilor care au participat la concursurile  interactive pe teme rutiere le-au fost oferite premii, constând în tricouri, șepcuțe și insigne.

Acțiunea a fost realizată în premieră de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și cu această ocazie au fost oferite diplome de excelență pentru întreaga activitate  unor ofițeri și agenți de poliție.

(Jurnal)