Femeile liberale din municipiu și-au ales conducerea. Consilierul local Alina Meclea este noul președinte

0
1231

În zi de sărbătoare, când creștinii ortodocși o sărbătoresc pe Sf. Parascheva, doamnele liberale din municipiu și-au dat întâlnire la Centrul Cultural Local „Ion Vinea” pentru a le alege pe cele 17 care, pentru următorii patru ani, le vor conduce.

La întâlnirea doamnelor din PNL-ul municipal nu puteau lipsi domnii, lideri ai organizațiilor „mari”. Au fost, alături de cele 67 de femei care și-au desemnat biroul de conducere, liderul organizației municipale a PNL, Marian Măroiu, consilierii locali George Țigănilă și Mihai Matei, liderul tinerilor liberali din județ, Adrian Chiran, dar și secretarul general al organizației județene, Constantin Dumitru.

Discursurile nu au fost unele prea festiviste, cum ar crede unii. Ba, Costel Dumitru chiar a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume:

„Nu suntem așa de mulți cum ar trebui. Gândiți-vă la faptul că femeile din PSD, la nivel de municipiu, sunt de zece ori mai multe decât cele liberale. E drept, la noi se pune accent și pe calitate, nu doar pe cantitate, dar alegerile se câștigă cu cantitatea!”, a susținut, de la pupitru, Costel Dumitru.

La rândul său, președintele organizației municipale PNL, Marian Măroiu, spunea:

„Mi s-au adus diverse acuzații după alegerile de la tineret. Dar acum sunt aici, alături de dumneavoastră. Mă bucur că la președinție candidează o doamnă alături de care am început munca în noul partid liberal, odată cu alegerea mea în funcția de președinte al organizației municipale. Sper ca, tot alături de dumneaei, dar și de dumneavoastră, să reușesc, în 2020, să câștig Primăria Giurgiu. Dar asta se face doar muncind împreună!”, a încheiat Marian Măroiu.

După numărarea voturilor, structura biroului municipal al organizației femeilor liberale arată astfel:

Alina Meclea (președinte), Carmen Boșman – Stancu, Adelina Sârbu (prim – vicepreședinți), Dana Berbec, Florentina Dapcea, Adelina Panait, Elena Stancu, Simona Stângăceanu, Liliana Țigănilă, Claudia Brezae (vicepreședinți), Nicoleta Boșman, Lia Oprea, Elena Pană, Valentina Țîru, Pansela Țogoe, Ecaterina Vișan (membri), Elena Stancu (Comisia de Regulament, Etică și Litigii).