Prin Decizia nr. 52/11 martie 2019, semnată de premierul Viorica Dăncilă și contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, Fabian Țîrcă, până acum comisar șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Giurgiu, a fost numit secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

„Având în vedere propunerea Ministrului Transporturilor, formulată prin Adresa nr. 7.28/26 februarie 2019, înregistrată la Cabinetul Prim-Ministrului cu nr. 5/1.241 din 26 februarie 2019 (…) prim-ministrul emite prezenta decizie:

Articol unic – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Fabian Țîrcă exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al MInisterului Transporturilor”.

Astfel sună decizia emisă astăzi de premierul României.

Îl felicităm și noi pentru noua funcție, mai cu seamă că a dovedit că este un bun manager, atât în perioada în care a fost subprefect al județului, cât și atunci când a condus Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Giurgiu.

(Jurnal)