Europarlamentarul Dan Motreanu promovează performanța, dând exemplul unui elev olimpic la fizică, din Municipiu. Cine este acesta?

0
270

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan MOTREANU, ca de fiecare dată când are ocazia, promovează valorile autentice din Educație, tineri ce fac performanță, dovedind că școala, atunci când este luată în serios, poate oferi enorm de multe satisfacții, inclusiv cele de ordin material .

De data aceasta europarlamentarul liberal, de Giurgiu, ne prezintă un elev de 10, ce studiază la un liceu de prestigiu…

Alexandru Buzea a fost elevul Colegiului Național Ion Maiorescu cu rezultate deosebite la învățătură și concursuri școlare. Din clasa a șasea până în a unsprezecea a fost olimpic național la fizică …

 

În 2020 a fost șef de promoție cu media 10. Acum studentul giurgiuvean a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Matematică pentru studenți.

Mă bucur că a făcut parte din primul grup de elevi pe care l-am adus în 2019 la Parlamentul European. Felicitări Alexandru!!! – își încheie europarlamentarul Dan Motreanu postarea sa pe facebook, dovedind încă odată că îi pasă de ce se întâmplă în sistemul de învățământ giurgiuvean.

(Jurnal)