La temperaturi de peste 40 grade Celsius  APA SERVICE ne anunță cu voioșie că întrerupe apa ! – scrie pe rețelele de socializare un cetățean (Vonica Marcel), operatorul de apă mulțumindu-se doar să se scuze lamentabil:  Datorită consumului crescut !…HALAL ȚARĂ ! HALAL CONDUCĂTORI! – încheie cetățeanul postarea sa.

Omul  se întreba totodată, retoric, când oare se va întrerupe și furnizarea  de energie electrică pentru ca ”treaba să fie treabă”!

În acest weekend furnizorul de electricitate al Municipiului Giurgiu, E- Distribution, a întrerupt în mai multe rânduri și în mai multe zone din oraș, curentul, dovedindu-ne că Apocalipsa nu este departe și că cei doi operatori amintiți mai sus  sunt  pe cale de a ne oferi surprize și mai neplăcute: Un oraș transformat într-un cuptor uriaș, fără curent și fără apă!

Dar iată mai jos ce anunță ultimul  director al APA Service, care de când s-a instalat în funcție, distribuția furnizorului de apă este din ce în ce mai proastă, de la o zi la alta,  atât din punct de vedere calitativ, cât și ca debit. Este vorba de o întrerupere de apă în localitatea Gogoșari.

În consecință, după atâtea proiecte europene , după atâtea eforturi de a aduce locuitorilor de la sate apa în casă, tot la puț ne întoarcem!

Așa că cetățenii comunei  vor fi nevoiți să aștepte lăsarea întunericului pentru a consuma o cană cu apă! Dar în altă perioadă a anului nu puteați să forați, măi deștepților, decât pe ”seceta” asta?!

(Jurnal)