Eroii zilelor noastre! Un pompier giurgiuvean, deși aflat în timpul său liber, a intervenit, împiedicând extinderea unui incendiu devastator!

0
368

Atunci când vorbim astăzi despre fapte de eroism trebuie să-i amintim pe cei care, cu riscul vieții lor câteodată, salvează vieți sau împiedică adevărate dezastre materiale.

Un astfel de caz este cel al Plutonierului major Bizdadea Gabriel pompier la ISU Giurgiu care deși se afla în timpul său liber a reușit să împiedice o adevărată dramă.

 Gabriel a reușit să evite răspândirea flăcărilor unui incendiu care  izbucnise într-o gospodărie din localitatea Cetățuia, județul Giurgiu.

Pompierul nu a stat prea mult pe gânduri și, după câteva schimburi de cuvinte cu proprietara imobilului aflat în flăcări, i-a cerut acesteia să sune la 112 …

Fameia, cu un nod în gât, a apucat doar să explice că focul izbucnise în momentul în care își pregătea conservele pentru iarnă.

Gabriel a înțeles că trebuia să se acționeze imediat, evitând altfel ca focul să se extindă și la celelalte locuințe.

Până când au ajuns la fața locului colegii săi din forțele de intervenție,  împreună cu localnicii, Gabriel a reușit să localizeze incendiul și să limiteze, astfel, extinderea flăcărilor.

Plutonierul major este pompier, după cum am aflat, de vreo 15 ani, și își are serviciul în cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos.

Aceștia sunt adevărații eroi ai zilelor noastre, iată cum arată și ce fac bărbații adevărați, gata în fiecare clipă să își ajute semenii!

Felicitări Gabriel! Bravo tuturor pompierilor care în fiecare zi fac astfel de gesturi fără însă ca cineva să vorbească despre ei. Doamne ajută-i! Ce bine că existați!

(Jurnal)