”Epoca Fănel Mitran” a apus la DSVSA Giurgiu!

0
1281

După cum ne-a informat cineva din interiorul Direcției de Sănătate Veterinară și Siguranța Alimentelor Giurgiu (DSVSA), medicul oficial pe zona Giurgiu, zonă din care fac parte comunele Frătești, Remuș, Oinacu, Gostinu, Malu, Vedea, Slobozia, Găujani, Cetățuia și orașul Giurgiu, a fost PENSIONAT!

Deși a solicitat prelungirea stagiului, ca salariat al Direcției, conducerea nu a dorit să-i mai prelungească nici măcar o zi contractul, drept pentru care dr. Fănel Mitran a fost ”lăsat la vatră”.

Din dialogurile avute cu o serie de agenți economici din rețeaua comercială, am înțeles că bucuria acestora este extrem de mare legată de acest eveniment înregistrat la DSVSA, personajul proaspăt pensionat  nebucurându-se de simpatie  din partea acestora.

Reamintim faptul că în urmă cu ceva vreme în această instituție de stat,  erau angajate mai multe rude și prieteni ai sus numitului, lucru care a fost relevat de publicația noastră. În continuare din echipa de ”cumetrie” a Mitranilor, la DSVSA continuă să lucreze  Petruța Mitran, soția doctorului Fănel Mitran,   în cadrul laboratorului de Igienă Alimentară  și cumnatul acestuia, Toader Florin, medic zonal.

(Jurnal)