( Foto:  Costel Nicolae)

Vineri 1 septembrie 2017 la Colegiul ”Ion Majorescu” Giurgiu au avut loc două întâlniri colegiale ale foștilor elevi ai acestui liceu, promoții diferite, care au absolvit cursurile acestei instituții prestigioase cu peste o jumătate de secol în urmă.

Este vorba despre promoția 1954, giurgiuveni  ce au terminat liceul acum 63 de ani și de promoția 1961, este vorba despre cei care au terminat cursurile cu 56 de ani în urmă.

Întâlnirea  participanților la această emoționantă aniversare a avut loc începând cu ora 10,30, fiind un prilej pentru foștii elevi ai Colegiului, astăzi persoane la o vârstă venerabilă de a depăna amintiri  despre cei  care nu mai sunt , despre copii, nepoți, despre lupta cu greutățile vieții, din toți acești ani ce au trecut peste ei, dar și despre realizările și multe din faptele de care  își amintesc cu mare dragoste și plăcere.

 

A urmat  cu era firesc, o masă colegială;  cei din promoția 1954, au preferat un local  mai în centrul orașului , în timp ce promoția 1961, fiind mai tineri, au ales să sărbătorească evenimentul lângă  Dunăre  într-un  restaurant din Portul  Municipiului .

Cei prezenți la această aniversare au promis că următorul eveniment va avea loc peste un an, tot în această perioadă.

(Jurnal)