Echipele ce desfășoară Campania de sterilizare, identificare și de prevenire a abandonului câinilor, au ajuns joi, pe strada Sirenei din Municipiu!

0
97

După cum anunța deunăzi, conducerea DSVSA Giurgiu, Primăria municipiului Giurgiu a început o campanie de conștientizare și în același timp de responsabilizare privind prevenirea abandonului câinilor, respectiv de sterilizare și identificare a patrupedelor pe care le dețin.

De precizat că această Campanie a debutat încă din luna iulie a acestui an, în toată această perioadă cetățenii fiind informați  la cât se ridică valoarea amenzilor pe care le riscă cei ce se împotrivesc acestei măsuri.

Controalele la proprietarii de ”câini de rasă comună” au continuat joi, 14 septembrie,  pe strada Sirenei din Municipiu, în care au acționat

echipe mixte din cadrul DSVSA, IPJ (Birourile de Ordine Publică și Protecția Animalelor), Inspectoratul Județean de Jandarmerie, cadre din Poliția Locala, membri ai Consiliului Județean  și ai Primăriei Giurgiu.

Aceștia  au întocmit procese verbale și totodată le-au adus la cunoștință  proprietarilor, că trebuie să intre în legalitate în termen de 30 de zile, respectiv să treacă la sterilizarea câinilor pe care îi au în posesie.

Controalele, după cum am fost informați vor continua din casă în casă, în tot municipiul Giurgiu, în perioada următoare.

(Jurnal)