Echipa pompierilor giurgiuveni s-a calificat la Faza Națională a Campionatului de minifotbal, ”Cupa ASPR”!

0
456

Peste 60 de pompieri din Giurgiu, Prahova, Teleorman și Dâmbovița s-au întrecut, astăzi, într-o competiți de  minifotbal. Participanții și-au dorit să obțină calificarea în etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2023.

Pe un teren sintetic,  echipele aliniate la startul competiției au dat dovadă de multă rezistență fizică, ținând cont și de căldura de afară , dar și de multă motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul misiunilor de zi cu zi în profesia pe care o au.

Pentru a-și asigura prezența în faza finală, ”salvatorii” ( așa cum sunt numiți, geberic, pompuerii), au disputat câte 3 meciuri, dominate evident, de un spirit de fair-play.

În urma rezultatelor obținute, la etapa națională a competiției s-au calificat pompierii din Giurgiu și Dâmbovița.

Etapa zonală a fost organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu. Partidele s-au disputat pe terenul de fotbal amenajat într-un complex sportiv de pe șoseaua Prieteniei din municipiu.

Faza națională se va desfășura în perioada 06-09 iunie, la Botoșani. De pe acum le urăm felicitări giurgiuvenilor noștri pentru această calificare și multă șansă!

(Jurnal)

Surse: facebook ISU