După vizita ANPC-ului la Giurgiu, un singur agent economic a avut demnitatea de a-și cere scuze față de consumatori! Cine este cel ce a dat dovadă de onestitate și de mare Caracter!

0
2431

La scurt timp după vizita intempestivă a celor din Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), la Giurgiu, care a făcut ca aproape 80% din unitățile alimentare și comerciale din Municipiul Giurgiu să se închidă o perioadă de timp pentru curățenie, am avut surpriza plăcută ca unul dintre administratorii uneia din aceste unități să își ceară scuze față de clienți, parteneri de afaceri, colaboratori, furnizori, față de cetățenii acestui oraș…

Un gest care constituie  dovada unui mare caracter! Ce poate fi mai nobil, mai omenesc cu putință  decât să ai curajul de ați asuma greșelile, mici, mari,  așa cum au fost ele, cerând înțelegere și îngăduință din partea semenilor tăi.

Personajul pe care l-am descris în cuvintele de mai sus se numește Liliana Ciobanu. Fost parlamentar de Giurgiu și lider de filială de partid, onest întreprinzător giurgiuvean, Liliana Ciobanu este un OM care –  după  cum mărturisește – a  lăsat ușa deschisă permanent , oricui i-a solicitat un ajutor de orice natură și în special celor de ordin material.

”De peste 20 de ani, mâncăm o pâine împreună, am trecut prin bune prin rele…Indiferent de ceea ce s-a propagat în mediul on-line ( unde fiecare are dreptul să spună ce vrea) întodeauna la noi a fost ușa deschisă pentru toată lumea – scrie Liliana Ciobanu în acest recurs la reconciliere.

Să ne înțelegem, nu avem pretenția că suntem perfecți, dar suntem perfectibili…Din toată inima ne cerem iertare dacă am greșit cumva, cuiva…Continuăm împreună cu același respect și prețuire pentru voi toți, clienții, furnizorii, colaboratorii, partenerii, angajații…

Culegem merele, radem dovlecii și pregătim plăcintele…Mulțumim! Dumnezeu sa vă binecuvânteze! – scrie Liliana Ciobanu pe pagina sa de facebook.

Și credeți-ne, plăcintele făcute în micuța sa fabrică, de către salariatele și totodată prietenele ei, sunt cele mai bune din oraș!

Bravo Liliana Ciobanu!

Așteptăm o reacție similară,  din partea celor care,  imediat după decizia  ANPC-ului de a le închide unitatea,  au pus în geam anunțuri cu:  ”Plecat în concediu!” sau ” Sunt în Concediu medical!”

Blestemată fii, dulce ipocrizie de provincie!

(Jurnal)