miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img
Acasă Actualitate Sâmbătă, la Giurgiu vine liderul Ligii a III-a (seria IV-a), CS Dinamo...

Sâmbătă, la Giurgiu vine liderul Ligii a III-a (seria IV-a), CS Dinamo București

0
205
Dunarea Giurgiu - CS Dinamo Bucuresti, pe stadionul Astra

Sâmbătă, la Giurgiu vine liderul din Liga a III-a, seria a IV-a , CS Dinamo București, pentru meciul din etapa a 5-a.

Iubitorii fotbalului din Giurgiu au parte sâmbătă de o nouă partidă interesantă, care pune faţă în faţă formaţiile Dunărea Giurgiu şi CS Dinamo București.

Partida, din cadrul etapei a V-a, va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, pe stadionul Astra din Giurgiu, cu începere de la ora 17:00.

Oaspeţii ocupă locul întâi în Liga III-a, după primele patru etape, cu 10 puncte.

Nici Giurgiuvenii nu stau rău, aflându-se pe locul cinci, cu 6 puncte, astfel că partida se anunţă extrem de disputată, mai ales că gazdele au de partea lor şi publicul.

Echipa orașului este obligată să câştige pentru a păstra şanse la play-off.

Cel mai recent joc al alb-albaștrilor a avut loc la Moreni, săptămâna trecută, acolo unde echipa din Giurgiu a câștigat cu 4-2 în fața formației locale, ”Flacăra”.

Sâmbătă ne așteaptă un meci cu o echipa bună din campionat. Trebuie să să fim concentrați, să ne facem jocul și să câștigăm. Așa vom avea un parcurs cât mai bun în campionat.

Ne aşteaptă  un adevărat examen al   campionatului, cu echipa de pe primul loc. Încercăm să lăsăm deoparte calculele hârtiei și să ne luptăm. Așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Ne antrenăm zi de zi pentru a dobândi mai multă încredere care să stea la baza unui joc din ce în ce mai bun. Am încredere în echipă și cred că o sa reușim acest lucru.” a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager  al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

Sâmbătă, 23 septembrie, are loc cel mai important meci al rundei a 5-a din Liga 3, seria 4, de la ora 17.00. Dunărea Giurgiu o întâlnește pe stadionul Astra din Giurgiu pe CS  Dinamo București .

Susţinătorii echipei Dunărea Giurgiu sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare la meciul de, sâmbătă, 23 septembrie, pe terenul Astra din municipiul Giurgiu, la meciul cu Dinamo București,.
Liga III-a, seria 4 / Programul meciurilor din etapa 5-a

Vineri, 22 septembrie, ora 17:00

Muscelul C-Lung Muscel – Flacără Moreni

În afară de Dunărea 2020 Giurgiu –  CS Dinamo Bucureşti, sâmbătă, 23 septembrie, ora 17:00

CS Blejoi   –   CSO Tricolorul Breaza
CSO Plopeni   –  AS FC Pucioasa
SC Popeşti-Leordeni   –  CS Păuleşti

(Costel Spînu)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com