Dunărea 2020 Giurgiu-Gloria Comana 9-0. Giurgiuvenii au învins, după un meci pe care l-au dominat categoric

0
406

Pe o vreme călduroasă și un teren bun, suporterii prezenți în tribunele stadionului Astra din Giurgiu au urmărit duelul dintre SCM Dunărea 2020 Giurgiu și Gloria Comana, din cadrul etapei a 25-a(penultima a sezonului regulat), din seria Sud a Ligii a 4-a. Meciul a fost câștigat de giurgiuvenii de la SCM Dunărea 2020 Giurgiu. Echipa pregătită de profesorul Dorian Gîrlea s-a impus cu 9-0 (5-0) la finalul unui joc pe care giurgiuvenii l-au dominat categoric.

Cu siguranță, un aport decisiv la victorie l-a avut arsenalul ofensiv al echipei: Florescu a marcat în minutele 4, 23, 35, Popescu în minutul 15, Matache în minutele 33 din penalty și 62, Blaga în minutul 59, Tcaci în minutul 71 și Bilciurescu în minutul 80.

A fost vorba de o diferența clară de valoare în favoarea echipei giurgiuvene, care n-avea cum să se încurce sâmbătă după amiază în fața celor de la Comana.

Ne bucurăm foarte mult că am câștigat. Ne-am pregătit foarte bine pentru că știam ce înseamnă trei puncte pentru noi ca să ne consolidăm poziția de play-off. Din punct de vedere al fotbalului, am făcut un meci bun în toate aspectele. Modul în care am presat, modul în care am controlat jocul, ocaziile create. Pe ansamblul celor 90 de minute am fost superiori oaspeților. Mai sunt meciuri de jucat, trebuie să rămânem în continuare concentrați, dar victoria ne dă un moral bun pentru meciurile următoare. Noi ne-am propus să câștigăm toate cele cinci meciuri pe care le mai avem de disputat (unul în sezonul regulat, două în play-off și ultimele două în barajul de promovare în Liga a 3-a) pentru a ne realiza obiectivul propus”, a spus după meci, profesorul Mirel Marin, director și manager al clubului giurgiuvean.

Jucătorii echipei giurgiuvene și-au făcut intrarea pe gazonul stadionului Astra în aplauzele celor de la Comana, în semn de respect pentru rezultatele obținute și fair-play-ul de care au dat dovadă pe parcursul sezonului regulat.

După acest rezultat, giurgiuvenii au câștigat seria Sud a Ligii a 4-a, obținînd dreptul de a participa la play-off, indiferent de rezultatul din ultima etapă a sezonului regulat.

SCM DUNĂREA: Stanciu – Dumitru, Asan, Pascu, Clinchevici – Popescu, M. Gheorghe, Matache – Florescu, Peiu, Blaga.

Au mai evoluat: Văduva – Chiran, Tcaci, Dima, Bilciurescu.

Antrenor: Dorian GÎRLEA

GLORIA COMANA: Târnaru –Tudorache, Constantinescu, Zevedei, Adochiti – Crăciun – Puciu, Achim, Tangulea, V. Dumitrache – Sima.

Au mai evoluat: Biclea – Mircea, Piţigoi, G. Dumitrache, Auraru.

Antrenor: Marian PARASCHIV

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae foto)