Duminică, un gol marca Messi a uimit un întreg stadion!

0
132

Lionel Messi a fost de neoprit în meciul Barcelonei din deplasarea cu Betis Sevilla, partidă încheiată cu Victoria catalanilor (Betis – Barcelona 1-4).

Starul argentinian a marcat un hat-trick de senzație și i-a făcut până și pe fanii adversarilor să-l ovaționeze, aplaudându-l în picioare, ca la teatru.

Ultimul său gol din partidă a fost însă unul de colecție, extraterestru de-a dreptul, iar reacția jucătorilor a confirmat acest lucru.

După un „un-doi” cu Rakitic, Messi a reluat din prima, trimițând puțin din interiorul careului de 16 metri, o scăriță perfectă peste portar. Mingea a plutit ireal peste portarul echipei gazdă, a atins transversala, oprindu-se în vinclu.

Când au văzut că mingea intră în plasă, colegii lui Messi, Lenglet și Sergi Roberto, și-au pus mâinile în cap, la fel ca și fundașul celor de la Betis, Aissa Mandi, parcă nevenindu-le să creadă.

Figura portarului echipei Betis, Pau Lopez, spune totul, acesta fiind de-a dreptul uluit și întorcând capul spre plasa porții, parcă încercând să găsească o explicație pentru traiectoria luată de mingea trimisă de Lionel Messi.

https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/reactiile-colegilor-si-adversarilor-lui-messi-dupa-ultimul-gol-din-meciul-cu-betis-fratele-meu-era-fan-real-628749

(Jurnal)