Droguri, gloanțe și cartușe cu gaz descoperite de polițiștii giurgiuveni, în urma unei razii în comuna Ghimpați.

0
469

Ca urmare a unei razii efectuate, în noaptea de 16 spre 17 august, polițiștii giurgiuveni au găsit doi şoferi drogați, iar asupra altui conducător auto au fost descoperite un glonț şi un cartuş cu gaze!

      În noaptea de 16 spre 17 august, în intervalul, 21.00-04.00 dimineața. poliţiștii giurgiuveni au desfășurat în localitatea Ghimpați, sat Naipu, o acțiune pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc, a faptelor comise cu violență, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

      În timpul raziei, oamenii legii l-au depistat pe un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București, a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină, ulterior fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

      O tânără, de 24 de ani, din municipiul București, a fost la rândul ei depistată, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive. Aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină.

De asemenea, în urma controlului vehiculului, dar și a celor 3 pasageri, au fost găsite trei bile cu înveliș din material plastic ce conțineau un praf alb și 4 bile cu înveliș din staniol ce conțineau o substanță vegetală verde și un grinder.

Un tânăr, de 25 de ani, din municipiul București,  a fost oprit cu același prilej,  de către polițiști, în vederea verificării documentelor.  În urma unui control al bagajelor,  s-a constatat că acesta deținea un cartuș cu glonț și un cartuș cu gaze, aflate într-o borsetă, pe scaunul din dreapta față ale autoturismului. Cele două cartușe au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

 În toate cele 3 cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate.

(Jurnal)