Doi giurgiuveni au fost prinși de polițiștii locali furând borduri…!

0
1355

Reabilitările străzilor din Municipiu au fost, pentru cei ce fac din orice o afacere, măcar pentru câteva zile,  o ideală oportunitate. În acest context, pentru unii materialele depozitate în plină stradă pentru refacerea drumurilor au fost  prilejul nimerit  de a completa ”pe de-a moaca”,  curtea proprie, sau de a scoate un ban, vânzându-le  amatorilor de ocazie.

Direcția Poliției Locale Giurgiu ne-a adus la cunoștință un astfel de caz  consumat la finele lunii trecute…

Astfel, în data de 27 februarie, orele 21:30, echipajul mobil de ordine publică, aflat în serviciu, a surprins, în momentul patrulării, două persoane ce încărcau de zor, fără să se jeneze, într-un autoturism, borduri aflate pe un palet de lemn, depozitat în stradă.

Zona în care au fost surprinși numiții N M. în vârstă de 57 de ani și P C, – 48 de ani, este intersecția dintre Str. Aleea Fabricii de Zahăr, cu Str. Unirii (Str. Centurii), zonă supusă reabilitării și modernizării părții carosabile,  și respectiv, aleii pietonale.

Hoții de borduri au fost conduși la Poliția Municipală și predați, pe bază de proces verbal, împreună cu bordurile sustrase, în vederea continuării cercetării, privind posibila infracțiune de furt.

Ca de fiecare dată, conducerea Direcției Poliției Locale  îi roagă pe  cetățenii municipiului să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numărul de telefon: 0246274668.

(Jurnal)