La data de 25 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu, Serviciului Criminalistic și a 4 echipe de intervenție din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei ,,Vlad Țepeș” București, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare, în județul Giurgiu, un număr de 5 mandate de percheziție domiciliară și 2 mandate de aducere emise pe numele a 2 suspecți, într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

„În fapt, două persoane sunt bănuite că înlesneau practicarea prostituției de către mai multe fete, în scopul de a obține foloase patrimoniale în mod injust.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate diverse sume de bani, telefoane mobile, un laptop și alte mijloace materiale de probă, fiind conduse la sediul poliției 2 persoane de sex masculin, din municipiul Giurgiu, respectiv comuna Vedea, județul Giurgiu, față de care la data de 25 august a.c., s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 26 august a.c., Judecătoria Giurgiu a dispus față de cele 2 persoane reținute măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.” – informează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)