La data de 26 august a.c., ora 0:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mihăilești au fost sesizați de către o unitate spitalicească din municipiul București, cu privire la faptul că un minor de 13 ani a fost implicat într-un eveniment rutier care a avut loc la data de 25 august a.c., ora 19.30, în comuna Clejani, județul Giurgiu.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat de 32 de ani din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a minorului, care nu a fost transportat imediat la spital, având în vedere înțelegerea dintre conducătorul auto și părinții acestuia. Ulterior, părinții l-au condus la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat și, totodată, acesta face obiectul unor cercetări sub aspectul săvârșirii altor infracțiuni la regimul rutier.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, în cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept a fost suspendat.

La data de 26 august a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.” – comunică IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)