Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu a publicat în data de 19 ianuarie detalii referitoare la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de directori și directori adjuncți de școli.

În acest sens, se va organiza concurs în baza O.M.E. 4597/06.08.2021 cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea a 76 de posturi vacante de directori și 13 posturi vacante de directori adjuncți din unitățile de învățământ de stat preuniversitar din județul Giurgiu”– conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

De această dată, numărul celor înscriși pentru a ocupa în viitor funcția de director nu a fost deloc mare. Pentru cele 89 de posturi vacante, s-au înscris doar 22 de candidați, unul dintre aceștia având dosarul incomplet, fiind astfel declarat respins.

Rezultatele finale de validare a dosarelor de înscriere ale candidaților la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Giurgiu sesiunea februarie – aprilie 2022 le găsiți în link-ul de mai jos:

https://isjgiurgiu.ro/jcms/index.php/resurse-umane/140-titularizare/concurs-directori-unitati-de-invatamant/2628-rezultate-validare-dosare-de-inscriere-concurs-directori-sesiunea-februarie-aprilie-2022

(Ana Magheru)