Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu a demarat etapa a doua de dezinfecție a drumurilor

0
215

După cum ne spunea, în cadrul unei recente discuții, directorul DJTADJCT Giurgiu, ing. Marius Olteanu, în această perioadă, mai exact începând cu data de 7 aprilie, a demarat a doua etapă a dezinfecției drumurilor județene.

Primele două localități pe care am intervenit sunt Prundu și Clejani, urmând ca, în perioada următoare, să acționăm acolo unde este nevoie. De la prima etapă a dezinsecției, unde am intervenit în 16 comune, unii edili și-au achiziționat substanțe dezinfectante. Noi avem luată cantitatea de 25 de tone încă de la debutul primei etape, astfel că suntem acoperiți”, ne spunea directorul Olteanu.

Totodată, acesta mai preciza, pentru „Jurnal giurgiuvean”, că nu sunt probleme în ceea ce privește angajații Direcției, în sensul că nimeni nu a fost trecut în șomaj tehnic. Mai mult, există chiar și echipament de protecție pentru cei care merg în teren, chiar dacă acesta a fost achiziționat cu greutate, din cauza lipsei de pe piață a măștilor și mănușilor.

Și, cum în atribuțiile direcției se află și întreținerea drumurilor județene, în această perioadă se acționează la curățarea vegetației (tăieri de arbuști) pe DJ 411 între Brăniștari și Budeni.

(Jurnal)