AcasăActualitateDirecția Agricolă Județeană Giurgiu suspendă raportul de serviciu al lui Coșoi Stelea,...

Direcția Agricolă Județeană Giurgiu suspendă raportul de serviciu al lui Coșoi Stelea, funcționar public de execuție în cadrul DAJ Giurgiu, până la soluționarea definitivă de către instanțele judecătorești, a cauzei din dosarul în care este acuzat de ultraj!

Cu câteva zile în urmă cotidianul nostru solicita Instituției Prefectului de Giurgiuu un punct de vedere privind cazul fostului director al Direcției Agricole Județene Giurgiu, Coșoi Stelea trimis în judecată pentru lovirea primarului comunei Izvoarele, respectiv dacă acesta poate fi suspendat sau nu din funcția de consilier superior, pe care o ocupă în prezent.

În urma adresei noastre, Instituția Prefectului ne-a răspuns că, cităm: Având în vedere dispozițiile art. 513,514 și 528 din OUG nr. 57?2019, privind Cosdul administrativ, modificată și completată ulterior, texete de lege care reglementează procesdura suspendării de drept a raportului de serviciu deținut de un funcționar public, stabilind , totodată, și peroana care are competența legală de a dispune suspendarea raportului de serviciu și de aemite actul administrativ în acest sens , în speță conducătorul instituției publice, în cazul de față Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu.

La rândul nostru am primit precizarea din partea Direcției pentru Agricultură Județeană (DAJ) Giurgiu, că:

În urma analizei și verificărilor efectuate, DAJ Giurgiu a emis Decizia nr. 96/04.07.2024 privind suspendarea de drept a raportului de serviciu a D-lui Coșoi Stelea, funcționar public de execuție în cadrul DAJ Giurgiu până la soluționarea definitivă de către instanțele judecătorești , a cauzei din dosarul nr. 11518/236/2024:

Decizia a fost emisă în conformitate cu dispozițiile art. 513, alin. (1) lit. I) coroborat  cu art. 465 alin. (1), lit. h) din OUG 57/2019 privind Codul Adfministrativ, însoțit de extrasul inserat pe portalul Judecătoriei Giurgiu, referitor la Dosarul nr. 11518/236/2024 din 01.07.2024, în materie penală, Dl. Coșoi Stelea având calitatea de inculpat și totodată fiind funcționar public de execuție în cadrul DAJ Giurgiu.”   

De precizat că infracțiunea pentru  care  a fost cercetat și  trimis în judecată Coșoi Stelea  este cea de ultraj, așa cum este inserat și pe portalul Judecătoriei Giurgiu.

 

(Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
35.1 ° C
35.1 °
35.1 °
23 %
2.4kmh
12 %
mie
35 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
31 °
Dum
36 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com