Joi, 31 mai, ar fi trebuit ca, în comuna Daia, să aibă loc şedinţa ordinară a consiliului local din localitate, pe ordinea de zi a căreia fuseseră puse mai multe puncte importante pentru dezvoltarea comunităţii. Numai că, printre acestea, două puncte nu au fost pe placul celor de la ALDE şi PNL, astfel că aleşii locali ai acestor partide au preferat să nu se prezinte la şedinţă.

„Era vorba despre validarea a doi consilieri, unul de la UNPR şi unul de la Partidul Mişcarea Liberală, numai că domnii consilieri ALDE şi PNL au preferat, din nou, să mă „faulteze”. Au lipsit de la şedinţă! Şi ştiţi ce este culmea? ALDE este partidul din care eu fac parte, deci mi se confirmă, din ce în ce mai puternic, faptul că dumnealor nu mă vor în fruntea comunei. Aveam proiecte care vizau dezvoltarea localităţii, proiecte care vizau asfaltări, reţele de apă şi canalizare şi alte asemenea lucruri importante, dar acestea rămân doar pe hârtie, atâta timp cât domnii consilieri uită că au fost aleşi de o comunitate, că ei trebuie să reprezinte, în primul rând, interesele comunităţii, şi abia apoi pe cele ale partidului din care fac parte. Dar, aşa se întâmplă atunci când ambiţiile politice sunt mai presus decât interesele comunităţii şi ale locuitorilor”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, primarul comunei Daia, Florin Şerban.

Acesta ne-a mai precizat că va convoca, la o dată ulterioară, o nouă şedinţă, şi speră, totodată, ca măcar în ceasul al 12-lea, colegii consilieri să îşi dea seama că ambiţiile politice nu fac bine nimănui.

(Jurnal)