Sub titlul „Surse: Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, îşi negociază revenirea în PSD”, o publicație locală, anunța tot pe surse că primarul orașului Mihăilești, Mihai Dobre, ar renunța la varianta liberală (pe care a adoptat-o în ultima perioadă) și s-ar întoarce, spășit, la partidul pe a cărui listă a candidat în urmă cu patru ani: PSD.

Contactat telefonic, Mihai Dobre nu numai că a infirmat  traseismul politic de care este acuzat, dar a și ținut să întărească faptul că el rămâne  un om de dreapta, care s-a regăsit întotdeauna alături de PNL. Singurul lucru care îl contrazice este, să ne amintim, traseul politic al lui Mihai Dobre, destul de sinuos, ce trece, pe rând, pe la PD-L, PNL, PSD și în prezent din nou susținător al PNL.

Mai mult, primarul Mihai Dobre l-a acuzat pe proaspătul membru social democrat, Marian Mina, până mai ieri, membru al staff-ului PNL Giurgiu,  că ar fi în spatele acestui news fake (știre falsă), menită să îl discrediteze în fața celor alături de care s-a afișat recent, liberalii giurgiuveni.

Conform unui alt zvon, odată cu o eventuală revenire a lui Dobre la PSD, o serie de alți primari din județ,  asupra cărora edilul din Mihăilești  ar avea o  oarece influență,  ar  urma să se îndrepte, la rândul lor, către PSD. Legat de acest amănunt, Mihai Dobre ne-a declarat că nu este nimic adevărat, ci dimpotrivă , că de fapt el încearcă să convingă  tot mai mulți primari ai PSD să facă pasul către PNL.

De dreapta am fost, și de dreapta rămân, chiar dacă unii mă asociază sau mă vor în partidul lor!” a mai dorit să ne precizeze  Mihai Dobre.

(Alina Onac)