„Devino voluntar și implică-te acum!” este îndemnul Primăriei din Florești-Stoenești de a participa la „Ziua curățeniei naționale”

0
253

Let’s Do It, Romania!” este cea mai mare mișcare socială din România. În cei 10 ani de existență, echipa LDIR a realizat numeroase acțiuni de conștientizare privind protecția mediului, a mobilizat milioane de voluntari împreună cu care a strâns mii de tone de deșeuri din spațiile publice și a implicat sute de parteneri în activități socio-educaționale ce au avut un impact solid în diverse comunități din țară.

Ca multe alte primării din județul Giurgiu și Primăria comunei Florești-Stoenești se alătură acestei campanii naționale de ecologizare.

În acest an acțiunea intitulată „Scoatem comuna din gunoi – ediția a II-a” va avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2022, începând cu ora 9:30 având ca puncte de întâlnire următoarele locații:

  • Florești- parcul bisericii

  • Stoenești- Piața Sfatului

  • Palanca- centrul satului.

Primăria Floreşti-Stoeneşti, Let’s do it România și Brai-Cata vă așteaptă în număr cât mai mare la „Ziua Curățeniei Naționale”, o acțiune benefică pentru mediul înconjurător și pentru oameni.

Devino voluntar și implică-te acum!” este îndemnul reprezentanților Primăriei din Florești-Stoenești.

Din 2009 până în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste 2.100.000 de voluntari au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România! desfășurate la nivel național.

În 2022 ne întâlnim din nou, pe 17 septembrie, să facem împreună România o țară mai curată.

Alătură-te și tu campaniei!

(Jurnal)