Dosar penal pentru doi giurgiuveni depistați la volan deși aveau dreptul de a conduce suspendat

0
290

Doi giurgiuveni, în vârstă de 50 și respectiv 36 de ani, sunt cercetați penal de polițiștii rutieri după ce au fost depistați conducând autovehicule pe drumurile publice deși aveau dreptul de a conduce suspendat.

Luni, 12 septembrie a.c., ora 19.54, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 50 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Prieteniei din municipiul Giurgiu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 08.09.2022.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Tot la data de 12.09.2022, ora 19.59, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 36 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe șoseaua Prieteniei, din municipiul Giurgiu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 06.06.2022.

Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.”, informează Inspectoratul Județean al Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean al Poliție Giurgiu)