Derby-ul etapei a 13-a din în Liga a 5-a se va disputa la Valea Dragului

0
312

Fotbalul giurgiuvean, slab din toate punctele de vedere, programează  duminică, 28 noiembrie, meciurile din etapa a 13-a, a Ligii a 5-a, începând cu ora 11:00.

Derby-ul etapei a 13-a, din Seria Sud a Ligii 5 va pune față în față pe Inter Valea Dragului (foto, primul loc în clasament) și AS Prundu (locul doi în clasament), două formații ce au ca obiectiv promovarea în Liga 4. Fotbaliștii din Valea Dragului sunt pe primul loc și pleacă cu prima șansă, dar jucătorii din Prundu speră să facă un meci mare la Valea Dragului.

Cele două formații sunt despărțite de trei puncte. Cu moralul ridicat, după șapte victorii consecutive, fotbaliștii din Valea Dragului vor să continue șirul succeselor și după duelul cu Prundu. Misiunea obținerii celor trei puncte puse în joc nu va fi ușoară, Prundu fiind o altă echipă cu aspirații la primele locuri ale clasamentului.

„În primul rând vreau să mulțumesc jucătorilor pentru implicarea de care au dat dovadă în acest tur de campionat. Ar fi foarte frumos să reușim să terminăm turul în poziția de lider de toamnă. Sper să încununăm ediția 2021/2022, cu o promovare, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să abordăm meciul la 3 puncte. Trebuie să ne respectăm pe noi în primul rând,” a declarat patronul echipei Inter Valea Dragului, Jan Ristea (Rapidistu).

Partida dintre cele două  formații se va disputa la Valea Dragului, duminică, de la ora 11:00.

(Costel Spînu)