O veste bună pentru mii de elevi giurgiuveni. Municipalitatea va plăti bursele în perioada imediat următoare.

0
391

Unul dintre subiectele abordate la conferința de presă pe care primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, a susținut-o în cursul zilei de joi, 25 noiembrie 2021, a fost acordarea burselor către toți elevii giurgiuveni care în cursul semestrului trecut au avut medii peste 8,50, dar și pentru cei cu o situație financiară mai puțin bună.

Adrian Anghelescu a declarat în cadrul conferinței de presă: „Am o veste bună pentru elevi. Vor fi acordate bursele de merit, de studiu și sociale pentru întreg semestrul II al anului școlar 2020-2021. Vă amintiți cât m-am zbătut la Ministerul Educației pentru acordarea acestor burse și iată că după 10 ani de zile, am reușit să deblochez acest lucru. În două săptămâni se va finaliza acest lucru, urmând ca bursele să fi acordate elevilor”.

Precizăm că astăzi, 25 noiembrie 2021, Consiliul Local al Municipiului Giurgiu a decis, în sedința ordinară să aprobe numărul de burse școlare pentru semestrul II și cuantumul acestora(100 lei/lună), aferente anului școlar 2020-2021, având în vedere Regulamentul privind acordarea burselor școlare, aprobat anul trecut, în decembrie 2020. Proiectul a fost aprobat în unanimitate cu 21 de voturi.

(Ana Magheru)