Deputatul social-democrat Elena Cristina DINU comentează „jocul de-a sănătatea” al partidelor din alianța de guvernare

0
78

Cu puțin timp în urmă, deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu posta, pe contul său de socializare, o declarație politică al cărei subiect era legat de sănătatea românilor.

Sub titlul „Când a devenit sănătatea minge de ping-pong între PNL și USR-PLUS?”, deputatul Elena Cristina Dinu scria:

„De mai bine de 1 an, avem la cârma țării un guvern de dreapta sau… aproape de dreapta (USR încă nu știe pe ce parte a politicii se situează) și, în loc să vedem măsuri, acțiuni, consecvență și stabilitate, avem parte de haos și pasarea pisicii de colo-colo.

Am văzut cum administrația a fost umplută de „prieteni”, cum au fost achiziționate echipamente neconforme și cum fiecare tragedie de până acum a fost ignorată. Cu bună știință.

A plecat PNL, a venit USR-PLUS prin Vlad Voiculescu, această figură providențială a sistemului de sănătate.

Încă de dinainte ne spunea cum s-ar fi făcut mai bine în orice situație. Avea o soluție pentru orice. În pixul lui ar fi stat magia. Și uite că a ajuns ministru.

DEGEABA!”

Un alt punct al declarației politice a deputatului social-democrat a fost legat de ultimele evenimente petrecute în spitalele bucureștene „Matei Balș” și „Sf. Pantelimon”:

„Incendiu la Matei Balș – 8 suflete pierdute.Incediu la Sf. Pantelimon – din fericire nicio victimă. Încă. Probabil, lista va continua, dacă nu vor fi luate măsuri ACUM!

Domnul ministru, însă, nu se grăbește. Conform spuselor domnului Tătaru, pe masa lui stau de o lună rapoarte ale mai multor instituții de control si planuri de măsuri care așteptau sa fie implementate tocmai pentru a putea fi evitate astfel de tragedii.

Ministrul însă n-a avut timp. Nu știe. N-a auzit.

„De data asta ministrul face tot ce poate…”. Şi atât poate el!

Probabil, după ce va fi plecat de la minister, domnul Voiculescu va da din nou sfaturi de bine. Și ne va explica el cum o face de fiecare dată, ce ar fi fost de făcut.

Demisia, domnule Voiculescu!

Şi poate avem noroc ca, în locul dumneavoastră, să vină cineva care poate mai mult!”, a mai scris, pe Facebook, deputatul giurgiuvean Elena Cristina Dinu.

(Jurnal)