Deputatul PSD Giurgiu, Cristina Elena DINU: „Noi veşti bune pentru tinerii din România”

0
329

Noi veşti bune pentru #tinerii din România! Din primăvara anului viitor, vor putea să obţină #gratuit Cardul European pentru Tineret. În acest sens, #Ministerul_Familiei a pregătit documentația pentru încheierea #parteneriatului cu Asociația Cardului European pentru Tineret. De asemenea, a prevăzut banii în buget pentru organizarea #Direcțiilor Județene pentru Familie și Tineret prin care vor fi distribuite cardurile către tineri.

Cu acest Card, tinerii pot obține #reduceri la cumpărături, teatru și film, transport în comun sau muzee, atât în țara de origine, cât și atunci când călătoresc în restul țărilor de pe continent, iar posesorul poate #economisi până la 6.000 de lei pe an, în funcție de frecvența utilizării.

Persoanele #eligibile pentru obținerea Cardului sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

La nivel european sunt 6 milioane de #posesori ai Cardului European pentru Tineret și peste 60.000 de locații care oferă astfel de beneficii tinerilor.

Aceasta este o nouă măsură susţinută de #PSD şi care aduce beneficii pentru tineri, pe lângă celelalte programe deja anunțate, precum Student Invest sau Family Start.

#PSD

#Măsuri_Pentru_Tineri

#Cardul_European_Pentru_Tineret”

(Cristina Elena Dinu- deputat PSD Giurgiu)