Deputatul PNL, Gabriela Horga: „Împreună cu colegii mei liberali din organizația municipală PNL Giurgiu l-am ales președinte pe Adrian Anghelescu.”

0
386

Aceste alegeri au confirmat faptul că #liberalii au optat astăzi pentru un președinte nu numai al membrilor de partid, dar care este și primarul votat de comunitate.

Anul trecut, pe baza unor analize serioase, prin decizia președintelui Dan Motreanu, Adrian Anghelescu a devenit candidatul PNL la primăria municipiului Giurgiu, cel care a fost capabil să se lupte cu PSD și cu primarul aflat atunci în funcție. A câștigat primăria Giurgiu și a contribuit la victoria noastră clară, în condițiile în care Giurgiu era considerat un județ „roșu” și pentru fiecare vot obținut aici trebuie să muncești mai mult comparativ cu alte județe alte țării. Însă, această luptă s-a câștigat si prin eforturile organizației municipale, condusă până acum de prietena și colega mea, Alina Meclea, care a format o echipă minunată, unită, care sunt colegi și, mai ales sunt prieteni, care muncesc cu dedicare pentru PNL. Sunt mândră că sunt colega și prietena lor.

Dincolo de competiția cu PSD, principala noastră datorie este față de oameni. Între timp, proiectele au început să prindă viață, fie că vorbim de amenajarea unui parc de agrement, atribuirea terenurilor în vederea construirii noului spital sau modernizarea zonei locuințelor sociale.

Am lucrat și lucrăm într-o echipă, parlamentarii PNL sprijinind demersurile primarului Adrian Anghelescu de a obține fonduri de la guvernul liberal.

Buna administrație liberală este astăzi implementată și în Giurgiu, după modelul deja implementat în alte orașe ale țării, precum Cluj-Napoca sau Oradea. Comunitățile locale nu trebuie să fie condamnate la stagnare și sărăcie de PSD.

Adrian Anghelescu este un primar liberal care, în numai câteva luni de la preluarea mandatului, a dovedit lucrurile se pot schimba în bine și în Giurgiu. Sunt convinsă că Adrian Anghelescu va duce toate proiectele la bun sfârșit și va fi un model de bune practici în administrație” – declară Gabriela Horga.

#PNLGiurgiu

Gabriela HORGA- deputat PNL de Giurgiu