Deputatul Liliana CIOBANU: „Candidez din nou pentru Camera Deputaţilor pe listele Partidului Ecologist Român!”  

0
95

Cu puțin timp în urmă am primit comunicatul deputattului independent, Liliana Ciobanu, care face o mărturisire publică : 

Mi-am depus candidatura pe listele Partidului Ecologist Român pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României, la alegerile din 11 decembrie 2016. Am luat această decizie după ce Partidul Social Românesc, formaţiune politică pe listele căruia am candidat în alegerile locale din luna iunie a.c., nu s-a înscris în alegerile parlamentare din acest an. În această situaţie, aveam două alternative: să particip ca independent, sau să candidez pe listele altui partid. În urma unei analize obiective făcute împreună cu colegii din echipa mea, precum şi cu mulţi giurgiuveni care m-au votat în urmă cu patru ani şi care au încredere în mine, am ales varianta înscrierii în PER şi a candidaturii pe listele acestei formaţiuni.

În activitatea mea parlamentară din mandatul 2012-2016 i-am obişnuit pe giurgiuveni ca fiind un om bătăios, o femeie curajoasă, puternică, care s-a luptat pentru interesele oamenilor, fără a ţine cont de pasiunile lor politice. Spun aceste lucruri fără falsă modestie, deoarece le-am demonstrat oamenilor din municipiul şi judeţul Giurgiu că sunt un om în care pot avea încredere, un parlamentar dedicat locuitorilor de aici, un deputat care s-a luptat pentru ca zona noastră să-şi ocupe locul meritat conform potenţialului ei de dezvoltare, nu doar să fie ignorată de către conducerea statului.

Munca şi rezultatele obţinute în aceşti patru ani de mandat din Camera Deputaţilor mă îndreptăţesc să le transmit giurgiuvenilor că votul celor care m-au onorat cu încrederea lor nu a fost irosit, ba din contră, vocea şi doleanţele foarte multor giurgiuveni au intrat, prin intermediul meu, în atenţia organismelor de conducere şi ale instituţiilor statului român. Le-am arătat giurgiuvenilor şi nu numai lor că un deputat dedicat poate fi eficient şi folositor comunităţii din care provine.

După cum se ştie, sunt între primii parlamentari din ţara în ceea ce priveşte activitatea parlamentară, ceea ce înseamnă că am fost şi am rămas un deputat serios, muncitor, preocupat de adevăratele probleme ale oamenilor. Am luat poziţie ori de câte ori a fost nevoie pentru a apăra dreptatea giurgiuvenilor, pentru a le prezenta nemulţumirile şi grijile autorităţilor abilitate, pentru a protesta faţă de nepăsarea guvernamentală la adresa Giurgiului, în limitele prerogativelor şi statutului funcţiei de deputat. Toată activitatea mea politică şi parlamentară s-a desfăşurat la vedere, în mod transparent, iar locuitorii municipiului şi judeţului Giurgiu au observat toate aceste realităţi şi au reacţionat preponderent pozitiv la demersurile mele. Acestea sunt doar câteva dintre motivele care îmi dau curajul şi încrederea necesare să merg mai departe, să continui să mă lupt pentru giurgiuveni.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

 Deputat de Giurgiu – LILIANA CIOBANU

28 octombrie 2016