Toma Petcu – copreședinte ALDE Giurgiu: Percepția publicului este că Florian Nicolae a revenit la PSD pentru a-și rezolva problemele financiare !”

0
290

petcuÎn cadrul conferinței de presă săptămânale susținută de reprezentanții ALDE Giurgiu vineri, 28 octombrie, copreședintele partidului, Toma Petcu, a vorbit, printre altele, despre alegerile parlamentare ce se vor desfășura pe data de 11 decembrie:
Noi ne-am dorit și cred că am reușit să prezentăm o echipă cât mai competitivă pentru aceste alegeri, o echipă de oameni capabili care pot, din punctul meu de vedere, să atragă electorat. Așa cum v-am mai spus, îmi doresc o prezență masivă la vot, chiar dacă perioada aleasă nu este cea mai propice pentru alegeri. Ne place faptul că sunt mulți competitori și sper ca această afluență de candidați la Giurgiu, chiar dacă sunt pe partide mai mici, să stârnească interesul giurgiuvenilor pentru a ieși la vot, un vot ce va stabili foarte clar ce se va întâmpla în România în următorii patru ani, a declarat Toma Petcu.
În ceea ce privește candidatura personală pentru Camera Deputaților, copreședintele ALDE a precizat: Este a treia oară când candidez pe o listă. Am candidat de două ori la Consiliul Local din partea PNL, acum candidez primul pe listă pentru o poziție de deputat. Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor care s-au alăturat în această perioadă echipei noastre. Sunt oameni pe care i-am ajutat de-a lungul timpului, cu care am lucrat, cu care am colaborat și care au mare încredere în ALDE. Figura frumoasă pe care am făcut-o la alegerile locale ne dă posibilitatea să sperăm că vom obține un mandat de deputat și unul de senator și, într-adevăr, există o competiție între noi și PNL pentru a doua poziție. Ne pregătim pentru acest lucru și nu vom face o campanie murdară, cu injurii la adresa competitorilor, a mai spus Toma Petcu.
Nu în ultimul rând, referindu-se la proiectul de hotărâre aprobat recent de aleșii locali cu privire la preluarea în administrare Consiliului Local a clădirii în care își are sediul  postul local de televiziune ”TV Giurgiu”, aparținând familiei Nicolae Florian, Toma Petcu a spus că este un subiect delicat, care trebuia mai întâi detaliat și argumentat, eventual supus dezbaterii publice, pentru că, în lipsa acestei transparențe, percepția publică este că Florian Nicolae a revenit în PSD pentru a-și rezolva problemele financiare.
(Teodora)