De la urarea ,,La mulţi ani!”, la înscrierea în PNL e distanţă lungă, ca de la Mihăileşti la Paris! – (Replică dată publicației ”Giurgiuveanul”)

0
275

presa-romania-3 În cotidianul ”Giurgiuveanul” apare informaţia că Ion Constantin Tudose, candidatul ALDE la alegerile locale pentru Primăria Mihăileşti a participat la şedinţa PNL Ghimpaţi. Titlul, de un dramatism voit – ,, Lovitură grea pentru ALDE Giurgiu: Ion Constantin Tudose a trecut la PNL!” , este un deliciu!

Ce s-a întâmplat de fapt? Cunoscut simpatizant ALDE, Ion Constantin Tudose a mers  la Restaurantul ,,Dovinot” din oraşul în care locuieşte, Mihăileşti, pentru a-i ura, de Sfântul Dumitru, ,,La mulţi ani!”, naşului său, Dumitru Păun.

Restul este can-can ieftin, fiindcă tânărul director de bancă îşi iubeşte profesia, pe care o face cu conştiinciozitate, iar implicarea sa politică este cea cunoscută, neexistând nicio înscriere sau trecere a sa la PNL Ghimpaţi, PNL Mihăileşti sau PNL Giurgiu.

Am dorit ca această precizare să o facem către toată mass media  pentru a arăta  cum publicația mai sus  amintită a  oferit o informație în spațiul public fără ca mai întâi să o verifice așa cum cere deontologia profesională a jurnalistului.

(Biroul mass media – ALDE Giurgiu)