Deputatul liberal, Gabriela HORGA: „PNL Giurgiu promovează femeile în consiliile locale, pe locuri eligibile”

0
277

„Împreună cu Ella Mihalcea și primarii liberali din Săbăreni și Joița, Iosif Viorel și Tănase Constantin, am fost alături de organizațiile locale de femei liberale din #Săbăreni și #Joița care și-au ales conducerile la acest final de săptămână.

Felicitări doamnelor Mihaela Dragomir (OFL Săbăreni) și Veronica Chivu( OFL Joița)!

#PNLGiurgiu încă din 2020 a promovat pe locuri eligibile femei pentru că implicarea acestora în consiliile locale, cât mai aproape de cetățean, este importantă în probleme de țin de educația copiilor, școala după școală, grădințe cu program prelungit, combaterea abandonului școlar, acțiuni sociale pentru copiii proveniți din familii vulnerabile, prevenirea sarcinilor şi naşterilor la adolescente, o mare problemă a României în toate clasamentele europene, reintegrarea mamelor minore astfel încât acestea să nu abandoneze școala, combaterea violetenței domestice.

Toate acestea sunt probleme care preocupă organizațiile femeilor liberale și sper ca împreună cu noile conduceri locale să desfășoare cât mai multe acțiuni și campanii!

Felicitări și doamnelor Adela Niță (OFL Găiseni), Georgeta Luca (OFL Vânătorii Mici), Doina Voicu (OFL Florești-Stoenești), Nicoleta Stanciu (OFL Bolintin-Vale), care au fost alese în funcție de președinte săptămâna aceasta.

Mulțumiri pentru sprijin și pentru participare domnilor primari și președinților de filială!” se precizează într-o postare a deputatei liberale, Gabriela HORGA.

(Jurnal)