Deputatul liberal de Giurgiu, Alexandru ANDREI, alături de președintele CJ Giurgiu, Dumitru BEIANU, prezent la deschiderea târgului expozițional „Forța Fermierilor EXPO”

0
329

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, liberalul Dumitru Beianu, și deputatul liberal de Giurgiu, Alexandru Andrei, alături de mai mulți primari liberali au participat la deschiderea târgului expozițional „Forța Fermierilor EXPO”.

Târgul este primul de acest fel fiind dedicat fermelor de familie, un eveniment la organizarea căruia partener a fost și Consiliul Județean Giurgiu.

Președintele Dumitru Beianu declara la deschiderea târgului: „Forța Fermierilor Expo” este prima expoziție dintr-o viitoare serie anuală, prin care promovăm producătorii agricoli români. Mulțumim colaboratorilor, Asociația „Forța fermierilor” și CT Park.

Unui mic producător care solicită sprijin pentru înființarea de magazine i-am recomandat sa insiste pe comerțul online! Și cumpărătorilor interesați de delicatese obținute direct de la producător le sugerez să apeleze la același model!

Fără costuri cu chirie, utilități și salarii care rotunjesc prețurile produselor, fără controale inutile, fără cheltuieli de amenajare și întreținere a spațiilor, comerțul online este, de departe, relația cea mai simplă și reciproc avantajoasă de colaborare între producători și consumatori.”

(Jurnal)