Unul dintre obiectivele cele mai urmărite și mediatizate din ultima vreme în județul Giurgiu, de către o serie de  politicieni,  a fost Drumul Național  ce duce către localitatea Isvoarele.

Iată ce scrie deputatul liberal Andrei Alexandru pe pagina sa de facebook,  despre importanța acestui tronson de drum:

În sfârşit, au reînceput lucrările pe DN 5A! Vorbim despre SINGURUL drum naţional de pământ din România, drum aflat în judeţul Giurgiu. Pentru mine, ca parlamentar de Giurgiu, asfaltarea acestui drum a fost – şi încă rămâne – una din priorităţile majore ale acestui mandat. Demersurile începute în urmă cu doi ani, numeroasele discuţii cu reprezentanţii CNAIR au dat, în sfârşit, rezultate şi pe DN 5A a reînceput asfaltarea. Proiectul, început în 2017, a stagnat, din păcate, din cauza orgoliilor şi a birocraţiei, însă odată cu schimbarea conducerii DRDP Bucureşti, lucrările au fost reluate. Astfel, în aceste zile, se toarnă covor asfaltic pe tronsonul dintre Mironeşti şi Isvoarele şi lucrările vor continua. 

Deputatul giurgiuvean consider totodată  că aceste lucrări sunt extrem de necesare, în condiţiile în care DN 5A este o arteră foarte importantă pentru multe din localităţile judeţului pe care le înșiruie în expunerea sa: Adunaţii Copăceni, Colibaşi, Comana, Gostinari, Isvoarele, Hotarele.

Mă bucur că, după depăşirea multor dificultăţi, DRDP a început asfaltarea acestui drum – a ținut să mai menționeze o dată, în finalul postării,  deputatul Andrei Alexandru.

(Jurnal)