Viitorul a început cu motoarele turate la maximum meciul cu Astra, din etapa a șasea. Mățan a pus pentru prima dată în pericol poarta giurgiuvenilor, dar Kitanov a reținut.

George Ganea a ratat și el o ocazie câteva minute mai târziu, iar apoi a venit rândul Astrei să rateze, prin Valentin Gheorghe. Nici Simion nu a nimerit poarta, însă golul a venit în cele din urmă. L-a marcat Tamaș, însă a greșit poarta, la primul său meci pentru Astra.

Un minut mai târziu, Tounkara a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut în viteză de fundașii Viitorului, iar Mladen a scos șutul său de pe linia porții. Faza a continuat, Astra a reluat atacul, mingea a ajuns la Valentin Gheorghe, care a șutat din marginea careului, iar balonul deviat de Iacob s-a oprit în poartă.

Până la final, Viitorul a mai avut o bară. George Ganea a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat de la marginea careului, dar balonul s-a lovit de bară, iar apoi a ajuns la Iancu, care a tras în blocajul lui Radunovic. Astra – Viitorul s-a terminat 1-1.

FOTO: Costel NICULAE