Deputatul Alexandru Andrei și-a dat demisia din PSD. Ce formațiune locală îl curtează pe parlamentarul giurgiuvean…

0
536

      Deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei, secretar al Comisiei de Apărare, Siguranță  și Ordine Publică din Camera Deputaților și-a anunțat demisia din PSD pe pagina sa de facebook. Iată cum justifică parlamentarul, decizia sa:

      Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.
Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
     O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
     În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni – mai scrie deputatul Alexandru Andrei.

       Cum pe piața media giurgiuveană, dar și în cercurile politice, se vehicula tot mai des faptul că Alexandru Andrei ar urma să facă pasul spre organizația din Giurgiu a Partidului Național Liberal, reporterii publicației noastre l-au contactat pe președintele organizației municipale a PNL, Marian Măroiu, care a declarat, în exclusivitate pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Am avut o discuție cu domnul deputat Alexandru Andrei, atât eu, cât și domnul președinte al organizației județene, Marin Anton. Probabil că în viitor va face acest pas, deocamdată este parlamentar independent. Dar, având în vedere faptul că a fost, în trecut, membru PNL, cred că se va întoarce la noi. Din punctul nostru de vedere, este binevenit, întotdeauna l-am considerat și l-am tratat ca pe un coleg. Rămâne de văzut care va decide”, a precizat Marian Măroiu.

(Jurnal)