Deputatul Alexandru Andrei: ”Noul Terminal de mărfuri, aflat în construcție, la intrarea în țară, va reduce semnificativ  timpii de așteptare a vehiculelor de marfă …!”

0
487

Joi , 4 februarie , Deputatul PNL, de Giurgiu, Alexandru Andrei  , a participat, împreună cu  directorul DRDP București ,  Cătălin Șomode, inspectorul șef al ITPF Giurgiu ,  chestorul Ionel Tirsinoagă și șeful Vămii Giurgiu, Robert Cristoi, la o întâlnire ce a avut ca temă deschiderea noului terminal din Vama Giurgiu.

După cum declara Deputatul Andrei Alexandru,  prin acest nou terminal va direcționa tot traficul de mărfuri ce tranzitează Punctul de Frontieră.

Împreună, am vizitat terminalul, verificând stadiul lucrărilor și am stabilit ultimele detalii, pentru ca acest obiectiv să poată fi dat în folosință până la sfârșitul lunii februarie. În zona terminalului de mărfuri de la intrarea în țară, Secția de Producție a DRDP București a realizat lucrări complexe, de la dezafectarea unor rampe sau spații verzi, până la un sistem rutier nou, cu tot ce presupune acesta, pentru a asigura accesul vehiculelor – preciza Deputatul giurgiuvean.

Noul terminal din Vama Giurgiu este o investiție importantă, pentru că el va determina reducerea semnificativă a timpilor de așteptare a vehiculelor de marfă ce tranzitează această importantă zonă a frontierei.

Știm că această problemă a timpilor de așteptare a creat, de-a lungul timpului, dificultăți în desfășurarea traficului, nu numai în Vamă, ci și pe DN 5. Profitând de prezența tuturor celor implicați în activitatea din Punctul de Trecere a Frontierei, am stabilit o nouă întâlnire, în care să punem la punct detaliile legate de un alt proiect important: sistematizarea Vămii – a mai menționat parlamentarul liberal Alexandru Andrei.

(Jurnal)