Gata cu Covidu’, gata cu masca! Clarvăzătoarea ZamfirAyda , prin puterile sale și plante, vă vindecă de tot…!”

0
337
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Dacă în urmă cu ceva timp apărea un anunț pe facebook despre pulovere ce te protejau și  te vindecau de Covid, astăzi avem privilegiul de a vă prezenta o altă minune. Ea se numește ZamfirAyda și este câștigătoarea  Globului Magic (echivalentul Oscarului și a Leului de Aur  din cinematografie, în ale vrăjitoriei ), ”să moară copilașii mei, Pufi și Grivei dacă vă minț cu ceva…!”

Femeia asta este (să-mi sară ochii dă la ceasu’ ăla de-l porți la mână), făcătoare de minuni și deținătoarea dă tainele astrologiei și chiromanției, mâncați-aș!”

Ayda, ATENȚIE!, e clarvăzătoare, căci termenul de ”vrăjitoare” e deja perimat și declasat, întrucât băbăciunile alea rudimentare din trecut se deplasau pe mătură, în timp ce astăzi clarvăzătoarele sunt fițoase, siliconate, botoxate, și se deplasează ”numai în  Bemveuribăi chiparosule, frumosule, bengosule! ”

Deținătoarea acestui „glob magic”, Ayda, vindecă, după cum o să constatați singuri, cazuri lipsite de orice speranță, persoane care  suferă  din cauza farmecelor și a blestemelor făcute asupra lor, dezleagă cununii, „împreunează oameni despărțiți, ba chiar  rezolvă problemele oamenilor în afaceri, „să n-am parte de Coronavirus dacă vă minț…”

Vrăjitoarea noastră „lăcuiește dă alcol” (?!), dă boli incurabile ce doctorii nu pot să le vindece, îndepărtează problemele din casele oamenilor, oferă talismane, dă apărare și dă noroc dășchizând  globul magic…să mă trăsnească premiu ăla mare la Loto 6 din număru’ ăla pervers… șaijjnouă!

Nu știm cum deschide misterioasa asta globul magic și  ce forță energetică te teleportează în lumea… naivilor,  însă  trebuie să  fi  clar( ne)văzător , și să te gândești de zece ori înainte de a-ți deschide portofelul.

Veți consta totodată „că clarvăzătoarele” (cacofonia-i intenționată!) de astăzi, s-au adaptat  la contextul social de pe piața muncii. Ele prestează „tele-munca”, putând să-ți dea consultanță în dezlegarea  cununiilor, de  la distanță, fără GPS, tabletă sau laptop, ci direct de pe telefonul mobil.

Singurul demers  pe care trebuie să îl faci este să o contactezi pe WatsApp și să îi rostești – ca în povestea cu Ali Baba – numele, zodia si anul de naștere. E un fel de cod, ca o parolă la bancomat…!

Poate că veți întreba ce te faci însă dacă  în aceeași zi s-au născut cinci persoane, cu același  nume, implicit în aceeași zodie și în concluzie cu același cod? Nu vă speriați, căci Duhul globului magic, stimați concetățeni, vă poate identifica  imediat CNP-ul, seria și chiar circa de miliție la care a fost documentul eliberat…

Ca să vă convingeți că nu e vorba despre vreo glumă, vă redăm anunțul apărut pe pagina de facebook:

Anunturi de Giurgiu”: 0720756248 🔮

„Cea mai puternica clarvazatoare din România si peste Hotare apărută pe posturile tv,cnn si bbs, este facătoare de minuni Zamfir Ayda  din Ploiesti. Viața este valoare supremă și ai obligația s-o trăiești chiar dacă te afli intr-un mare impas. Zamfir Ayda este ajutorul și șperanta tuturor celor care au probleme și necazuri Zamfir Ayda premiată cu globul magic pentru sutele și cazuri dificile rezolvate cu succes este cunoscătoarea celor mai puternice ritualuri de magie albă, deținătoarea tanielor astrologie și chiromanție.”

Hauleooo, nu râdeți, că care poate să FAKă ce poate Ayda vrăjitoarea cu globul ei  plin dă magie albă, vă întreb, ăăă? Vreau să văd io…cine?!

Și stați, căci  anunțul nu este încă gata…el continuă, așa:

(…) Ca să vă rezolvați problemele. Clarvăzătoarea Zamfir Ayda  prin puterile sale si plante dezleagă cununii, impreuneaza oameni despărțiți și rezolva problemele oamenilor în afaceri, lăcuiește de alcol, boli incurabile ce doctorii nu pot. Indepărtează problemele din casele oamenilor, oferă talismane de apărare și de noroc etc, deschide globul magic pentru destinul oamenilor de la distanță prin telefon doar cu numele, zodia si anul de naștere apelati cu incredere, rezolva orice problemă garantat 100% 0720756248    🔮🔮🔮🔮🔮

                                        *****

În consecință, urăm tuturor celor  devastați de probleme , ce abia așteaptă să bată la ușa vrăjitoarei:  Baht te delo Del!  Adică ”Noroc să (le) dea Dumnezeu!” …și ochii atenți pe portmonee!

(Omida Child)