Deputatul Alexandru Andrei în dialog cu doi dintre primarii județului Giurgiu

0
954

Recent , liberalul Andrei Alexandru , aflat la un nou mandat de Deputat de Giurgiu, luându-și ca și până acum, rolul în serios,  s-a deplasat în două localități din județul Giurgiu, unde a purtat un dialog  cu primarii acestora . Este vorba de edilii a două commune învecinate, Vedea și Malu,  după cum preciza Deputatul înt-o recentă postare a sa pe facebook.

În ambele cazuri, subiectul principal al discuțiilor l-au constituit proiectele pentru dezvoltarea localităților – atât proiecte prin programul PNDL, cât și cele finanțate de CNI și, evident, proiectele cu fonduri europene – preciza Alexandru Andrei, motivând scopul vizitei sale în cele două comune.

La Vedea, un subiect ”fierbinte” discutat cu primarul Marian Țaga este finalizarea unor proiecte depuse pe PNDL 1 de fosta administrație, proiecte cu probleme, care, însă, trebuie rezolvate, astfel încât comunitatea să nu fie nevoită să restituie banii primiți până acum pentru aceste proiecte.

La Malu, acolo unde administrația liberală este la al doilea mandat, discuțiile s-au axat, de asemenea, pe subiectul proiectelor pentru dezvoltarea comunei.

Am fost plăcut surprins de realizările echipei liberale Mirel Jantea-Eugen Șoavă (actualul și fostul primar al comunei), care au înțeles importanța proiectelor – indiferent că este vorba de proiecte cu finanțare națională ori europeană – au realizat și câștigat astfel de proiecte, iar imaginea comunei este schimbată radical în bine .

O temă abordată în ambele întâlniri  au vizat proiectele pentru aducțiunea de gaze, atât în Vedea, cât și în Malu.

De asemenea, am discutat cu cei doi primari și despre situația Drumului Național 5C, care trece prin Malu și Vedea, asigurându-i de susținerea mea, în calitate de deputat, în vederea reabilitării acestui important drum național.

 

Întâlnirile cu cei doi edili au fost foarte interesante, dându-mi ocazia să aflu ”de la sursă” problemele și planurile administrațiilor din Vedea și Malu și sper ca, împreună, să putem schimba în bine viața locuitorilor celor două commune a mai menționat Deputatul giurgiuvean în postarea sa.

(Jurnal)