„Domnule Cîţu, din nou, aţi împărţit banii de la bugetul de stat doar ca să vă cumpăraţi funcţia, să vă asiguraţi scaunul! ”- scrie Deputatul giurgiuvean, PSD,  Elena Cristina DINU, într-o postare a sa. 

”Ați încercat măcar o fracţiune de secundă să vă gândiţi şi la oamenii pe care îi condamnaţi la frig, întuneric şi sărăcie, doar pentru că primarul lor NU este PNL-ist?

Nu-i mai vedeţi pe români ca pe nişte cifre, pentru că sunt cei cărora le cereţi, în genunchi, votul!

Nu au greşit cu nimic, sunt oameni buni, cinstiţi şi care muncesc pe brânci ca să pună o bucată de pâine pe masă.

Domnilor PNL-işti, v-ar plăcea ca părinţilor, fraţilor sau bunicilor voştri să le fie tăiate curentul şi gazele, doar pentru că primarul lor nu a îngenunchiat în faţa altui partid?

Nu este corect! Chiar nu mai aveţi niciun pic de raţiune, de respect, de bun simţ?

De ce umiliţi zeci de mii de giurgiuveni, de 2 ani încoace, refuzându-le un trai mai bun, cerându-le, cu nesimţire, carnetul de partid? Bătaia de joc a atins apogeul pentru cei din #Buturugeni, Găujani, Greaca, Isvoarele, Joiţa, Mârşa, Ogrezeni, Slobozia, Stăneşti, Stoeneşti, Ulmi, Valea Dragului, Vărăşti!

Cum o să îi mai priviţi în ochi şi ce le veţi mai spune, data viitoare când le veţi cerşi încrederea?

Veţi fi direct responsabili dacă sute de şcoli, creşe, grădiniţe şi spitale vor rămâne în beznă, în frig! De ce vă răzbunaţi tot pe românii pe care i-aţi păcălit acum un an?

Unde este “România Normală” mult-promisă? Până unde mergeţi cu răzbunarea politică?

PSD cere tragerea la răspundere penală, pentru abuz în serviciu, a tuturor demnitarilor implicați și solicită anularea în Contencios Administrativ hotărârii de guvern prin care au fost alocați discreționar banii către primării, din Fondul de Rezervă!” – mai scrie  deputatul PSD, Cristina Elena DINU.

(Cristina Elena DINU – deputat PSD de Giurgiu)