Unii spun că cei de la PNL şi USR sunt doar #incompetenţi şi de aceea au adus România în pragul colapsului. Eu cred că sunt și #rău-intenţionaţi, interesul lor fiind exclusiv acela de a-şi umple propriile buzunare.
În această iarnă vor fi milioane de români care nu vor mai putea să îşi plătească #facturile la energie electrică, termică şi gaze naturale, având în vedere că preţurile se vor dubla sau chiar tripla.
Ceea ce se întâmplă acum în țara noastră, în guvernarea de #dreapta, nu s-a mai întâmplat, în ultimii 30 de ani. #Responsabilii, PNL şi USR, trebuie să lase deoparte #luptele interne și să ia măsuri URGENT pentru a preveni un dezastru național!
#PSD se va lupta pentru implementarea unui pachet de legi, în această sesiune parlamentară, care să #protejeze românii față de scumpiri și, implicit, de scăderea nivelului de trai.
Avem #amendamente foarte importante la Legea consumatorului vulnerabil prin care vom susţine: #extinderea numărului persoanelor care primesc #ajutor de încălzire, #indexarea anuală a ajutorului de încălzire cu rata #inflației, precum și #creșterea ajutorului acordat pentru fiecare tip de sistem de #încălzire.
Totodată, vom susţine acordarea #salariului minim în funcție de studii, vechime și calificare astfel încât salariatul să fie plătit corect, la valoarea reală a muncii fiecăruia. Acestea sunt #singurele soluţii pentru a NU fi aruncați în beznă şi în frig milioane de români!