”În fiecare zi, sute de familii din ţara noastră îşi plâng morţii. Alte câteva mii de români se zbat între viaţă şi moarte, în spitalele sufocate, arhipline, cele mai multe dintre ele rămase nu doar fără locuri la ATI, ci şi fără oxigen şi medicamente.

Zilnic, alte mii de oameni află că s-au îmbolnăvit şi caută cu disperare să se salveze. La fel şi bolnavii cronici, lăsaţi să aştepte cu zilele la porţile spitalelor şi pentru care au fost sistate chiar şi intervenţiile chirugicale care ar fi putut însemna prelungirea vieţii.

Este o catastrofă sanitară!

Şi, în timp ce România este decimată, iar în sistemul de sănătate avem un haos generalizat, responsabilii mai vor o dată la Putere.

Cum am putea vota un guvern de USR-işti, când #EI sunt de vină pentru toate acestea?

Pe tura lor, a USR-iştilor Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă şi Dan Barna au ars de vii zeci de români, în spitale!

Pe tura lor, încrederea populaţiei în campania de vaccinare a atins cote minime! Au refuzat sistematic testarea în masă.

Au dat numai mesaje contradictorii, s-au amuzat în conferinţele de presă, pe subiecte care ardeau şi, preocupaţi de alegerile interne, dar şi să-i faulteze pe colegii de alianţă, au dus la groapă Sănătatea.

Din cauza prostiei, nepăsării, incompetenţei şi aroganţei lor am ajuns în această situaţie mai mult decât critică. Pentru că nu au făcut nimic, doar s-au certat pe bani şi pe funcţii pentru “prieteni”.

Cum să-i mai aducem încă o dată în fruntea ţării?

Au eşuat lamentabil şi, astfel, vom vota categoric ÎMPOTRIVA oricărei formule de guvernare cu Dacian Cioloș prim-ministru!

De asemenea, îi solicităm președintelui Iohannis ca, după ce Parlamentul va respinge această propunere nefericită şi iresponsabilă, să declanșeze #consultări serioase!

Avem nevoie de un guvern de specialişti, cu o largă susținere parlamentară care să gestioneze #criza sanitară şi problemele urgente ale românilor, până la organizarea #alegerilor_anticipate.

Nu e de glumă…Pe viață și pe moarte!”