La scurt timp după discuțiile apărute între Rareș Bogdan și liderul liberal Ludovic Orban, pare că în Partidul Național Liberal a intrat dihonia demisiilor…

Astfel după demisia lui  Gheorghe Ialomițianu, un alt om important  al partidului demisionează . Este vorba despre vicepreședintele PNL Brașov, consilier local aflat la al doilea mandat, Sergiu Chifu. Acesta  părăsește partidul înscriindu-se în PMP Brașov, urmând să-și depună mandatul.

Surprinzător sau nu, Chifu a ales să meargă la PMP, un partid pe care mulți îl vedeau cu un picior în groapă, dar care dă semne de revenire după rezultatul de la europarlamentare.

Sergiu Chifu este al doilea liberal din Brașov, care părăsește rândurile partidului săptămâna aceasta, după demisia fostului ministru al Finanțelor.

Din infomațiile noastre, Chifu era unul dintre liberalii cu un cuvânt important de spus în organizația PNL Brașov, dar tensiunile din ultima perioadă, din sânul organizației l-au determinat să părăsească partidul.

După cum se observă Conducerea PNL are probleme  mari privind menținerea unor personaje importante în cadrul partidului. Iată de ce Ludovic Orban va trebui să întreprindă ceva înainte ca acest symptom să nu se transforme într-un exod de proporții…

(Jurnal)